You are not old enough to view this content
Здравейте. Имате ли навършени 18 години?

Влизайки в този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политиката за поверителност.

ВАПОРАЙЗЪР DA VINCI MIQRO

ВАПОРАЙЗЪР DA VINCI Miqro

Повече детайли

533083
Нов продукт

299,00 лв

Продуктът не е наличен
 
Повече информация

Малък, но мощен - това е най-доброто описание, което бихме дали на новият DA VINCI Мiqro. Тък като Miqro е само 8 cm висок и 3.4 cm широк, а и теглото му е 74 грама (без батерията), но пък е изключително мощен при нагряването. Благодарение на циркониевия (керамичен) въздуховод, този мъник произвежда плътна, ароматна и ефективна пара.

В камерата на Miqro се събират около 0.2gr. билка. Следователно, Miqro е идеалният изпарител за хора, които искат да се наслаждават на малки количества, от време на време и по много дискретен начин. За любителите на още по-малките дози, има перлообразна пориставка, коятослед като се завинти в камерата, намалява капациутета на 0.1 gr.

Фазата на нагряване продължава приблизително 39 секунди. Температурата може да се регулира в диапазона от 329°F-428°F (165°C-220°C). След това има прецизна настройка, или можете да изберете едно от четирите нива Smart Path, при които температурата по време на изпаряването непрекъснато се увеличава с 10°C градуса. С boost функцията, температурата може да се увеличи много рязко, независимо от това кой температурен режим е бил избран преди това. Въздушният поток е регулируем, като по този начин всеки вейпър създава свой собствен vape experience. Всички настройки се контролират чрез приложение.

Още едно предимство на Miqro е 900mAh-вата сменяема литиево-йонна батерия. Характеристики като осветени бутони, магнитно затварящ се капак, вибрационна индикация, LED дисплей, безопасно изключване, режим на готовност и памет допълват удобствата за потребителя на Miqro. Докато вече прикрепеният плосък мундщук е идеален за дискретно изпускане, допълнителният, удължен мундщук осигурява по-хладна пара. Готиният дизайн на здравия анодизиран алуминиев корпус не само изглежда много стилен, но и продължава да впечатлява с високото качество на използваните материали и перфектната изработка.

Комплектът включва: 

1 бр изпарител DA VINCI Miqro
1 бр. USB кабел
1 бр. дълъг мундщук
1 бр. инструмент
1 бр. перлообразна приставка
3 бр. почистващ тампон
4 бр. почистващ инструмент за въздуховода
2 бр. уплътнение
1 бр. ръководство за употреба

Внимание: препоръчваме зареждане със стандартно 5-волтово захранване и най-малко 1000mA изходна мощност!

Безплатна доставка в рамките на 1-2 работни дни.

Напишете отзив

ВАПОРАЙЗЪР DA VINCI MIQRO

ВАПОРАЙЗЪР DA VINCI Miqro

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

Аксесоари

30 Други продукти в същата категория

Compare 0