You are not old enough to view this content
Здравейте. Имате ли навършени 18 години?

Влизайки в този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политиката за поверителност.

Вапорайзър Hydrology 9 NX

Вапорайзър Hydrology 9 NX

Повече детайли

SKU1630
Нов продукт

620,00 лв

Внимание: Последна бройка!

- +

 
Повече информация

The Hydrology 9 NX  е създаден да бъде едновременно функционален и забавен за употреба. Подобренията включват наличието на две камери за суха маса и концентрат, като всеки детайл е внимателно обмислен, включително и перфектно пасващите компоненти, изработени  от висококачествени материали. С помощта на магнитното закрепване пълненето и почистването става изключително лесно.

Ако търсиш вапорайзер едновременно за суха маса и концентрат тогава The Hydrology 9 NX е правилният избор за теб. С вградената си система за водна филтрация и способността за охлаждане ще си осигуриш  гладко и лесно използване в продължение на години.

The Hydrology 9 NX  се предлага предварително сглобен, трябва само да развиеш горната част и да напълниш резервоара с вода. Дизайнът, устойчив на разливане гарантира, че водата няма да навлезе в електрическите компоненти.

Хибридната нагревателна камера за суха маса на Hydrology 9 NX гарантира, че вашите билки се нагряват равномерно. Тази специална камера използва двуслойна технология за нагряване, което означава комбиниране на конвекция с кондуктивно затопляне, за да ви осигури мощна и ароматна пара всеки път.

Иновативната камера за концентрат с революционна технология за нагряване,  може да се използва както с контейнер от кварцово стъкло, така и с керамичен контейнер, в зависимост от желаната температура. Нагряващата система гарантира ефективно разпределяне на топлината, което покрива всички необходими зони.

 

Hydrology 9 NX разполага със сензор, който разпознава нагревателната камера, която сте поставили и автоматично регулира температурните нива, като ви предоставя специфичните настройки за суха маса и за концентрат.  

Може да нагласите желаната от вас температура, като завъртите долната част на Hydrology 9 NX. Разполага с  шест температурни опции: 180°C до 235°C за суха маса и 290°C до 410°C за концентрати като масло и вакса.

Нивото на температурата се показва в син цвят( най-ниска) , светлосиньо, жълто, лилаво, червено и бяло(най-висока). Тази цветна система ви улеснява да разберете коя е температурата, която сте задали и я прави лесна за регулиране, без да се налага да гледате цифрите на  дисплея.

Hydrology 9 NX ще загрява в продължение на 2 минути, след което ще премине в режим на готовност. Изключва се автоматично след 10 минутна употреба.

Стабилна батерия (1900 mAh), която може да се сменя. Благодарение на това може да удължите живота на вашето устройство като просто закупите нови батерии. 

Магнитен USB порт за зареждане

В новата версия на Hydrology 9 зарядното устройство е подобрено и вече разполага с магнитна връзка, което прави свързването по-лесно от всякога. Когато включите устройството, то ще мига в червено, докато достигне пълния капацитет на батерията, за което е необходимо около един час. Индикаторът светва в зелено, когато вапорайзерът е напълно зареден, така можете да разберете веднага кога е готов за употреба.

Почистването на вашето устройство се превръща в лесна задача, благодарение на включените в комплекта почистващи аксесоари. Четките улесняват дълбокото почистване на всички части. Доброто почистване ще поддържа живота на Hydrology 9 NX по-дълго време.

Гаранция на производителя: 24 месеца.
Безплатна доставка до всяко населено място.
Време за доставка: 1-2 дни.

Напишете отзив

Вапорайзър Hydrology 9 NX

Вапорайзър Hydrology 9 NX

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

Аксесоари

30 Други продукти в същата категория

Compare 0