You are not old enough to view this content
Здравейте. Имате ли навършени 18 години?

Влизайки в този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политиката за поверителност.

ВАПОРАЙЗЪР WOLKENKRAFT FX MINI

Вапорайзър Wolkenkraft FX Mini

Повече детайли

Нов продукт

220,00 лв

- +

 
Повече информация

Wolkenkraft FX Mini е достъпен, лесно-преносим конвекционален изпарител с отлично представяне, проектиран в Германия. Той е малък, разполага с много мощност и е пълен с функции. FX Mini е идеалният вапорайзер за тези, които искат да усетят истинско конвективно нагряване на достъпна цена.

Тъй като отделението за камерата не докосва нагревателните елементи, eдинствено въздухът загрява сухата маса или избрания от вас концентрат. Това гарантира генериране на поток чиста и ароматна пара.

Батерията от 1600 mAh осигурява време за работа от 30 до 40 минути, достатъчни за 6 до 8  сесии от около 4 минути, в зависимост от използваната температура. Стандартните изпарители с подобен размер могат да се използват за 3 до 4 сесии, преди да се наложи презареждане, Wolkenkraft FX Mini от своя страна може да се използва много по-дълго време!

Wolkenkraft FX Mini е оборудван с голям, ярък и кристално ясен OLED дисплей, който ви показва нивото на зареждане на батерията, зададената температура, текущата температура и таймера на сесията. Една сесия продължава 240 секунди (4 минути), след което FX Mini ще се изключи автоматично. За да го включите отново просто натиснете бутона за захранване 5 пъти и започнете нова сесия.

Компонентите на изпарителя, които имат контакт с билките или концентрата, са внимателно подбрани за осигуряване на максимална чистота  и аромат. Камерата е изработена от титан, което я прави лесна за почистване. Разполага с вместимост до 2,0гр. суха маса. Преди употреба трябва да издърпане разтегателния мундщук, който е изработен от специално  безопасно Pyrex стъкло.

  • Лесeн за управление
  • 30 секундно време за загряване
  • OLED Дисплей
  • Качествени елементи
  • Не само за билки

Гаранция на производителя: 12 месеца
Безплатна доставка до всяко населено място.
Време за доставка: 1-2 дни

Напишете отзив

ВАПОРАЙЗЪР WOLKENKRAFT FX MINI

Вапорайзър Wolkenkraft FX Mini

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

Аксесоари

30 Други продукти в същата категория

Compare 0