You are not old enough to view this content
Здравейте. Имате ли навършени 18 години?

Влизайки в този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политиката за поверителност.

PUFFCO THE PEAK

Вапорайзър Puffco - The Peak 

Повече детайли

Нов продукт

525,00 лв

Внимание: Последна бройка!

- +

 
Повече информация

Революционното устройство от PUFFCO - THE PEAK отключва истинската сила на концентратите, осигурявайки най-чистият израз на силата, вкуса и ефектите на растението, от което са получени. Това означава, че получавате най-ефективното и приятно изживяване, по-бързо и по-лесно от всякога. 

Начинаещ или експерт, малки или големи количества, вкус или големи облаци, без значение как обичате да консумирате, има перфектна настройка за вас. Sesh-режимът също ви позволява да разширите сесията си, създавайки първото социално даб изживяване.

Време за нагряване, около 20 сек. - сравнете това с 3-минутния процес на време за нагряване и охлаждане с други даб изпарители. Това означава повече консумация и по-малко чакане.

Интелигентно задаване на температурата - интелигентният софтуер автоматично регулира времето за нагряване, ако bowl-a ви е все още горещ. Това осигурява по-последователно изживяване по време на многократна употреба и sesh-режим.

Дискретната светлинна лента включва индикатори за батерията и цикъла на загряване, когато е необходимо, и се изчезва, когато не трябва. Хаптичната обратна връзка помага за перфектния тайминг, така че получавате перфектния хит.

Батерията се зарежда напълно за 2 часа при използване на supercharger-a, като след това можете да ползвате THE PEAK за около 30 даб сесии. 

Комплектът включва:

- Устройство PUFFCO PEAK

- Калъфче за пренасяне

- Tether (гъвкава връзка)

- Тампони за почистване

- Инструмент за зареждане

- Микро USB кабел и supercharger

- Допълнителен керамичен bowl

Напишете отзив

PUFFCO THE PEAK

Вапорайзър Puffco - The Peak 

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

Аксесоари

30 Други продукти в същата категория

Compare 0