You are not old enough to view this content
Здравейте. Имате ли навършени 18 години?

Влизайки в този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политиката за поверителност.

Вапорайзър AirVape Xs Go

Вапорайзър Air Vape Xs Go

Повече детайли

Намалена цена!
SKU2000
Нов продукт

124,00 лв

155,00 лв

-20%

Продуктът не е наличен
 
Повече информация

AirVape Xs Go е чудесен избор както за начинаещи, така  и за тези, които вече имат натрупан опит, тъй като е с малки размери и отлично представяне, а формата му гарантира, че ще се побере в дланта на ръката ви за максимална дискретност. Изключително лесен за употреба: разполага само с един бутон, с който може да изберете една от петте зададени температури. Така че, ако търсите компактен изпарител, който да произвежда качествена пара без проблеми, AirVape Xs GO ще ви накара да останете доволни.

Едино от най-големите предимства на изпарителят, е впечатляващо малкият му размер. Специално създаден да пасва на почти всеки джоб без да се усеща тежестта му, тъй като   Air Vape Xs Go е с тегло само 57гр., което го прави удобен за носене навсякъде с теб. Мундщукът е магнитен и се сваля лесно, когато е време за ново зареждане или за почистване.

AirVape Xs Go предлага едновременно конвективно (загрят въздух)  и кондуктивно нагряване (загряване чрез контакт), което позволява на вашите билки да се нагряват равномерно за максимална ефективност. Комбинирайки хибридното затопляне с  двойната система за филтрация, поставени както в мундщука, така и в самата камера гарантира, че ще получавате плътни и ароматни облаци пара всеки път. AirVape Xs GO може да изглежда малък, но се представя много по-добре от своите конкуренти по размер.

Преносимите изпарители са достигнали почти същия капацитет на използване като стационарните. Един от недостатъците на предишните модели беше бързото изразходване на батерията и необходимостта да се изчака да се зареди, преди устройството да бъде готово за нова сесия.

АirVape Xs Go решава този проблем, благодарение на усъвършенствана технология, с помощта на която можете да зареждате и използвате вапорайзера едновременно! Батерията разполага с приличен капацитет от 1200mAh. 

AirVape Xs Go разполага с един бутон за управление на всичките му функции. Това го прави много добър избор за начинаещи, които все още не се нуждаят от разширените функции за нагласяне на температурата, включени в по-скъпите вапорайзери.За да направи нещата още по-лесни AirVape Xs Go разполага с  вградено отделение, в което можеш винаги да стриеш билката си по средата на сесия.

Можеш да избираш от 5 предварително зададени температури(180, 190, 200, 207 и 215°C). Промяната и изборът на избраната температура е супер лесна и става с помощта на едно натискане.

Гаранция на производител: 24 месеца.

Безплатна доставка до всяка точка на страната.

Време за доставка: 1-2 дни.

 
Технически данни
Цвят Черен

Напишете отзив

Вапорайзър AirVape Xs Go

Вапорайзър Air Vape Xs Go

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

Аксесоари

30 Други продукти в същата категория

Compare 0