You are not old enough to view this content
Здравейте. Имате ли навършени 18 години?

Влизайки в този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политиката за поверителност.

Вапорайзър Da Vinci ''IQ"

Вапорайзър Da Vinci ''IQ"

Повече детайли

533048
Нов продукт

499,00 лв

Внимание: Последна бройка!

- +

 
Повече информация

Вапорайзера "IQ" за сухи билки на "DaVinci" се отличава със своя стилен дизайн, още по-добро вкусово изживяване (в сравнение със старите модели) и изключителната му "интелигентност". Въз основа на загряването с проводимост,"IQ" има траектория на въздушния поток от керамика / цирконий, която осигурява несравнимо неподправен вкус на билковата пара. Сменяемата ароматна камера, изработена също от некорозионен цирконий, осигурява охлаждане на парата. Ако тази камера е пълна с билки, тя действа като подобрител на вкуса, а парата става още по-ароматна.

Единственият 9 см дълъг и 2,4 сантиметров пълен парен двигател има заменяема, 3,500mAh силна 18650 литиево-йонна батерия, която може да се сменя бързо и лесно с малък капак в корпуса. Батерията може да се зарежда външно, докато втората батерия  осигурява безпроблемно изпаряване за около. 1,5 часа. Батерията може да се зарежда и в устройството чрез микро USB порта.

Интелигентната технология на "IQ" позволява на потребителя да избира между много опции за настройка. Може да избирате между четири различни температурни нива (180-190 ° C, 190-200 ° C, 200-210 ° C, 210-220 ° C, 392- 410 ° F, 410-428 ° F) с натискането на един бутон. При режим на прецизност температурата може да бъде зададена с точност от 1 градус от 0-230 ° С. Особено умен: С помощта на функцията за усилване може бързо да се увеличи до максималната температура чрез натискане на бутон.

Екранът на много компактния изпарител се състои от 51 малки лампи в корпуса. Показва фазата на загряване, състоянието на батерията и температурата. Малките стрелки и символи осигуряват правилния преглед, подкрепен от вибрационния ефект.
С приложението Bluetooth потребителите могат да персонализират своя IQ изпарител.

Видео ревю за DA VINCI IQ

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв. 

Напишете отзив

Вапорайзър Da Vinci ''IQ"

Вапорайзър Da Vinci ''IQ"

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

30 Други продукти в същата категория

Compare 0