You are not old enough to view this content
Здравейте. Имате ли навършени 18 години?

Влизайки в този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политиката за поверителност.

Магнитна лула JOPI Промоция

МАГНИТНА ЛУЛА JOPI

Мaгнитна лула JOPI от BLACK LEAF

Повече детайли

460400
Нов продукт

32,00 лв

- +

 
Повече информация

Магнитната лула JOPI от Black Leaf е супер практична и с нея пушенето е истинско удоволствие. Плоската лула е идеална за пушене, както на тютюн, така и на вкусни смески от билки, тъй като в голямата ѝ купа се събира достатъчно матераил. Мрежички не са необходими, тъй като JOPI е изработена със специална форма. Въпреки капацитета на купата, лулата JOPI е с джобен размер.

Като цяло лулата се състои от 3 части, които се прикрепят от изключително силен магнит. Затова е много лесно да се разглобява, което прави почистването повече от просто. Почиствайте редовно 3-те части и това е всичко! Ако има много нагар, можете също да използвате алкохол или подходящ почистващ разтвор.

Когато сте в движение, лулата и нейното съдържание винаги остават сигурно затворени от магнитно закрепения капак! И не се притеснявайте, по време на употреба лулата ще се затопли, но няма да е гореща и да Ви изгори. JOPI се предлага в здрав твърда кутийка, която осигурява допълнително пространство за запалката или Вашите билки.

Доставка до 1-2 работни дни.

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

 
Технически данни
Материал метал

Напишете отзив

МАГНИТНА ЛУЛА JOPI

Мaгнитна лула JOPI от BLACK LEAF

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

Аксесоари

30 Други продукти в същата категория

Compare 0