ВАПОРАЙЗЪР XMAX STARRY 3.0

533070
Нов продукт

189,00 лв

Внимание: Последна бройка!

- +

 
Повече информация

Изпарителят STARRY 3.0 от XMAX е предназначен както за билки, така и за концентрати като масло и вакса. Компактният уред се побира удобно в ръката ви и изпъква със своя дискретен, но стилен дизайн. Но STARRY 3.0 не само изглежда добре, но и има страхотна производителност с полезни функции. На първо място, можете да настроите температурата точно до желания градус в диапазона от 100℃ до 240℃. Така че можете да изберете идеалната температура според билките или концентратите, които ще изпарите. Времето за нагряване е доста бързо - например, 185℃ се достигат само след 20 - 30 секунди.

STARRY 3.0 е снабден с 2.600mAh сменяема литиево-йонна батерия от Samsung (зарежда се с микро USB кабел в самото устройство, или външно зарядно, което не е включено в доставката) . Пълното зареждане отнема около 3 - 5 часа, а с напълно заредената батерия може да се изпрява около 55 - 80 минути. По време на зареждане изпарителят може да се използва.

Лесната работа със STARRY 3.0 е допълнително опростена от индикациите на OLED дисплея. Освен това има аларма за вибрация, която сигнализира при достигане на желаната температура или готовност на таймера. Всъщност, този модел е идеален за начинаещи.

Не само нагряващата камера, но и въртящият се мундщук е изработен от керамика, затова вкуса на билките и концентратите остава неподправен и ароматен. Мундщукът също е свързан с капака на нагревателната камера и този капак се закрепва здраво и безопасно от магнит, но отварянето е много лесно. В камерата се събират около 0,5g билки, а за концентратите и маслата има специален pad.

Комплектът включва: 

- изпарител XMAX STARRY 3.0;
- 2600mAh зареждаща се се Li-Ion батерия Samsung;
- Micro-USB кабел;
- pad за вакса/масло;
- предпазител на мундщука - 2 бр.;
- dabber;
- пинсета;
- четка за почистване;
- мрежички - 5 бр.;
- уплътнителен пръстен - 2 бр.;
- ръководство за потребителя;


Внимание: Препоръчваме зареждане с USB мрежов адаптер с изход за ампераж на зареждане от поне 1 ампер!

Безплатна доставка в рамките на 1-2 работни дни.

Напишете отзив

ВАПОРАЙЗЪР XMAX STARRY 3.0

XMAX STARRY 3.0

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

30 Други продукти в същата категория

Compare 0