Изпарител FIREFLY 2

Firefly 2 vaporizer

Повече детайли

533041
Нов продукт

715,00 лв

Внимание: Последна бройка!

- +

 
Повече информация

По-бърз, по-тънък и по-лек – това е новиятFirefly 2, ако го сравняваме с предишните му версии. Само за няколко секунди този вапорайзър достига температурата от 400°F (204°C), която е подходяща за изпаряване на сухи билки и екстракти. В допълнение, Firefly 2 тежи само 140g . Въпреки компактността си, тази умна машинка изглежда изключително елегантно и също така е убедително ни доказва своето високо качество и техническа изтънченост. Например: загряването се осъществява с touch сензори; изборът на една от 6те запеметени температури  (340°F (171°C), 360°F (182°C), 380° (193°C), 400°F (204°C), 419°F (215°C) and 500°F (260°C)) може да се избере от безплатния за Android и iOS app. Това приложение позволява съшо да се персонализира чувствителноста на сензорите.  Статусът на зарядът на батерията също се индикира в приложението. В допълнение Firefly 2 е снабден с Bluetooth технология.
Два touch сензора от двете страни на устройството, правят употребата му изключително лесна и гарантират, че вапорайзъра няма да се включи инцидентно в джоба ви. Когато двата сензора се натиснат едновременно, загряващата камера започва да свети.

Зареждането на Firefly 2 става посредством dock свързан с 3.0 USB кабел, като пълното зареждане се осъществява за около 45 минути. Капацитетът на батерията е достатъчен за 40-80 дръпки, зависи от зададената температура. В комплекта е включена и допълнителна батерия, която позволява да се наслаждавате на изпаряването по-дълго време.

Магнитният капак и боросиликатноият път за отвеждане на дима правят почистването по-лесно от всякога. Мундщукът, който има филтър за малки частици, също може да се маха и почиства.

Пълният комплект включва:

-зарядна “dockстанция;

-USB 3.0 кабел за зареждане;

-допълнителна батерия;

-почистващи инструменти;

-тампони за екстракти;

'Firefly 2' – enjoy the flight! Designed in the USA/San Francisco.

Доставката на продукта се извършва за 14 работни дни след предплащане.

Напишете отзив

Изпарител FIREFLY 2

Firefly 2 vaporizer

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

30 Други продукти в същата категория

Compare 0