You are not old enough to view this content
Здравейте. Имате ли навършени 18 години?

Влизайки в този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване и Политиката за поверителност.

RASTA KOALA HHC ВЕЙП 74%

Електронен вейп със 74% HHC и 18% CBD

Повече детайли

Намалена цена!
Нов продукт

67,60 лв

84,50 лв

-20%

Продуктът не е наличен
 
Повече информация

Комплектът RASTA KOALA, съдържащ батерия за могократна употреба и пълнител със 74% HHC и 18% CBD ви гарантира необикновено, дълбоко, реалистично и терапевтично изживяване. Поръчайте и влезте в света на магията. 

Какво е HHC?

HHC е създаден през 1944 г. от американския химик Роджър Адамс, когато той добавя молекули водород към Delta-9 THC. Този процес, наречен хидрогениране, превръща THC в хексахидроканабинол (HHC). HHC присъства естествено в растението канабис, но в минимални концентрации. Производството му се извършва от големи компании, защото могат да го създадат в лаборатория, чрез хидрогениране. Химически HHC е различен от THC, тъй като няма двойни връзки в химичната си структура. В този смисъл HHC не е изомер на THC и не е забранен от закона.

Ефектите на HHC

Ефектите на HHC се разпространяват в много спектри - от намаляване на тревожността до еуфорични и успокоителни. Като цяло HHC е много подобен както на делта 8, така и на делта 9 THC. Той е малко по-малко мощен от D9, но по-мощен от D8. Той има подобни релаксиращи качества като D8, но поддържа еуфоричния ефект на D9 (особено в по-високи дози). За определени потребители HHC може да бъде по-интензивен от делта 9, въпреки че знаем, че е около 80% от неговата сила. Когато изпарявате, ефектът на HHC трае обикновено около 3-4 часа. Но това зависи също и от концентрацията му във вейпа. Една дръпка с по-висока концентрация може да има ефект повече от 4 часа, докато няколко с по-ниска могат да траят по-малко и от два. Все още, повечето от доказателствата за HHC ефектите са базирани на ненаучни факти, но със сигурност може да се твърди, че HHC причинява по-малко безпокойство от делта 8 и делта 9, дори при хора с типични симптоми на тревожност .

Ползи от HHC

Първата и най-важна полза са изложените по-горе ефекти, както и това, че все още този канабиноид е напълно легален.

Доказателствата, които са все още са ненадеждни и непроверени научно, показват че HHC проявява сходни терапевтични свойства като другите форми на THC. Една от причините е сходството в структурата между тези молекули и афинитета към едни и същи рецептори в тялото.

Ето някои от малкото проучвания, показващи неговите потенциални ползи:

-HHC може да помогне за справяне с хроничната болка. Когато е тестван върху плъхове, този канабиноид показва значителни болкоуспокояващи свойства. Въпреки че все още на са правени проучвания върху хора, изследванията показват обещаващи резултати от използването на HHC в тази област и го сочат като надеждно лекарство за управление на хронична болка.

-HHC може да се бори с възпалението. Повечето канабиноиди ефективно се борят с болката и намаляват възпалението, така че HHC не е по-различен. Въпреки че HHC все още не е директно изследван за болка, едно проучване заключава, че хидрогенираните канабиноиди се свързват добре с CB1 рецептора в мозъка и могат да намалят възпалението в ставите.

-HHC може да служи като потенциално средство за сън. Психотропните ефекти на HHC вероятно са причинени от взаимодействието му с CB1 рецепторите в мозъка. Точният механизъм на действие на това съединение е неизвестен, но изследванията показват, че активирането на рецептора CB1 (в този случай чрез делта 9) помага за съня.

За финал ще кажем, че всеки канабиноид е уникален по свой начин. HHC е много близък по ефекти и сила до делта 9, но също така има прилики с делта 8. Въпреки структурните разлики, и трите канабиноида се свързват с CB1 рецепторите в мозъка - ключови играчи, участващи в регулирането на жизненоважни функции като сън, памет и метаболизъм. Но като цяло, най-важното, което отличава HHC от THC канабинодите, е това, че не е забранен от закона.

Напишете отзив

RASTA KOALA HHC ВЕЙП 74%

Електронен вейп със 74% HHC и 18% CBD

Напишете отзив

 
Коментари(0)

Все още няма отзиви от клиенти.

Аксесоари

30 Други продукти в същата категория

Compare 0